FOTGA 55mm 55mm Ultra Slim ND2-400 HD Fader Variabele ND Filter Verstelbare ND2 naar Neutral Density

w264

Nieuw product

€25.80 €19.35

Tags: Goedkoop FOTGA 55mm 55mm Ultra Slim ND2 400 HD Fader Variabele ND Filter Verstelbare ND2 naar Neutral Density, Hoge Kwaliteit FOTGA 55mm 55mm Ultra Slim ND2-400 HD Fader Variabele ND Filter Verstelbare ND2 naar Neutral Density, Chinese Camera Filters Leveranciers.


Fader nd-filter wordt sterk aanbevolen door de beroemde fotografen en regisseurs. Leveren wij u de beste fader nd met vertrouwen en professionele after sales support. Je hoeft niet om een bos van filters voor het fotograferen. Een filter geeft je uit het assortiment nd2 tot nd400.
Beschrijving: Fotga nd( neutrale dichtheid) filters Kan verminderen de intensiteit van het licht zonder merkbaar veranderen van de kleur. Het maakt het mogelijk om langzamer sluitertijd onder sterk zonlicht om beweging te vervagen( watervallen, oceaan, wolken...). Het maakt het ook mogelijk een bredere openingen voor het effectief verminderen diepte van het veld. Fotga met variabele grijsfilters, Kunt u de intensiteit van nd2( 1 f- stop) tot nd400( 8 + f- stopt) door het draaien van de ring aan de voorkant . je hoeft niet om een bos van filters voor het fotograferen, dragen alleen een filter met dezelfde mogelijkheden met nd 2, nd 4, nd 8, nd16, pd3 2... En nd400. Is het sterk aanbevolen door de beroemde fotografen en regisseurs. Deze nieuwe aankomst fotga nd-mc filter fader is ontworpen op basis van de vorige versie en neemt de De volgende geavanceerde functies. 1. Ultra slanke profiel ontwerp. Het gehele filter dikte is slechts 6mm( veel slank dan vergelijkbare producten op de markt), die kan het minimaliseren van vignettering bij het fotograferen bij grotere hoeken. De index markeringen op het filter laat u weten precies de stopt van nd in een oogopslag. 2. Verstelbare zelf- vergrendeling positionering ontwerp te vergemakkelijken. Als je draait de buitenkant frame tot" min" tag( nd2) of" max" tag( nd400), het kan automatisch worden vergrendeld. 3. Super 12 lagen coating versterking, Kan effectief verminderen van de verschijning van lens flare en ghosting veroorzaakt door reflecties; gemaakt van optisch glas uit japan, het aanbieden van een betere beeldresolutie, er geen kleurzweem. Specificatie: Type: variabele nd-filter( nd2 tot nd400) Materiaal: optische glazen uit japan Coating: 12 lagen coating Dikte van het frame: 6mm Terug schroefdraaddiameter( hechten aan lens): 55mm Voor draad diameter( voeg extra filter): 58mm Pakket inclusief: 1 x 55mm fotga ultra slanke fader nd-mc filter( nd2 tot nd400) met originele doos

  • Merknaam: FOTGA
  • Pakket: Ja
  • Modelnummer: 55mm
  • Type: Neutral Density Filter
  • is_customized: Yes
  • Model: Ultra Slim Fader Variable ND-MC Filter
  • Soort Unit: stuk
  • Gewicht Pakket: 0.1kg (0.22lb.)
  • Afmeting Pakket: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

Gerelateerde producten

Trending.